PhytoCell Deep Energy cream is mijn favoriete dagcrème

  • Geplaatst op
  • Door Joke
  • Geplaatst in Dagcrème
PhytoCell Deep Energy cream is mijn favoriete dagcrème

Sinds enkele maanden gebruik ik de Marbert Phyto Cell Deep Energy Cream en ik moet zeggen dat deze crème mij uitstekend bevalt: De creme is zeer fijn aan te brengen en zuinig in gebruik. Het bestrijdt fijne lijntjes en rimpels door middel van een speciale samenstelling die bekent is als Phyto-Age. Deze geeft de huid nieuwe energie en werkt intensief vochtinbrengend. Mijn huid is meer elastisch, ziet er stralend en jong uit.

Andere kenmerken van deze creme zijn:

  • Bestrijdt hormonale huidveroudering
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Herstructureert het huidoppervlak
  • Geeft soepelheid aan de huid en vult het lipiden-tekort aan

Gebruik:
Breng 's morgens en' s avonds aan op het gezicht en de hals na het reinigen. Voor een optimaal resultaat gebruikt u de Marbert Phyto Cell Deep Energy Cream in combinatie met het PhytoCell Energy Serum. 

Resultaat:
 De huid ziet er stralend, zacht en jeugdig uit. Zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels